Bradleystraat 21 | 6135 CV Sittard | info@avondvierdaagse-sittard.nl

loop jij weer mee?

Praktische informatie

Lees hier alle praktische info

Starten

Je kunt starten tussen 17:30 en 18:30. Voor de 15km geldt dat je voor 18:00 moet starten, omdat je anders de eindtijd niet meer haalt. De wandelaars dienen namelijk om 21.30 uur binnen te zijn. Dat is in principe voor iedereen makkelijk haalbaar.

De start vindt elke dag plaats het terrein van VVS gelegen aan de Bradleystraat 21, 6135 CV Sittard.

Eten en drinken

Het startterrein is open vanaf 17.00 uur. Vanaf dat moment kun je bijvoorbeeld nog even wat eten. In de kantine kun je broodjes en friet krijgen voor heel schappelijke prijzen.

Kosten

Het deelnamegeld bedraagt €5,50 per persoon voor 4 dagen. Als u lid/klant/leerling bent van een van onderstaande instanties, komt u in aanmerking voor korting en hoeft u slechts €4,50 te betalen. Een dagkaart kost €2,50 per persoon. Als lid/klant/leerling van een van onderstaande instanties betaalt u slechts €1,50,-. Groepen kunnen zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen met alle deelnemers. Dit kan in een Excel overzicht. Geef hierbij de naam en de hoeveelste keer de persoon de avondvierdaagse loopt. Dit in verband met het uitreiken van de juiste medaille.

Medaille

Avondvierdaagse Sittard is onderdeel van de KWBN. Dat betekent dat je, als je de vierdaagse volbrengt, een echte Avondvierdaagsemedaille ontvangt met daarom het nummer van het aantal avondvierdaagses dat je in totaal hebt gelopen. Je mag hierbij de avondvierdaagse van verschillende organisaties bij elkaar optellen. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven welke medaille je graag wilt ontvangen. Dus als je al 1 keer in Echt hebt meegelopen en al 2 keer in Limbricht en je loopt nu voor de eerste keer mee in Sittard, dan bestel je medaille nummer 4.

Onze sponsoren

Mer dank aan onze sponsoren