sponsoren

Buurtvereniging Hoogveld
De parkschool
DJ Bas
Facebook
FP Fotografie Puth
Hensgens
Basisschool Loedoes
Merkwaardig
MIK Kinderopvang
Mulders Berg- en Wandelsport
Renoco
Scouting St. Salvius
Sittard-Geleen
Zwemschool Spetters
Voetbalvereniging Sittard
Winkelcentrum Limbrichterveld
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > avondvierdaagse 2019

Avondvierdaagse 2019

Algemene Informatie

Lees hier de algemene informatie.

Het is inmiddels voor veel mensen de traditionele heractivering na de zomervakantie: de Avond4daagse Sittard. Van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 september kunnen de deelnemers tijdens wandeltochten van 6 km of 10 km genieten van al het moois dat de westkant van Sittard te bieden heeft. Start en finish zijn op het terrein van Voetbalvereniging Sittard, De Kroa, Bradleystraat 21, in Limbrichterveld.

 

Wandeltochten

Laat je verrassen tijdens de verschillende tochten die de organisatie voor jou heeft uitgezet. De 10 km routes leiden langs plekjes waarvan je het bestaan misschien niet eens wist! Dat kan betekenen dat de wandelingen hier en daar over wat moeilijker begaanbare wegen kunnen gaan. De 6 km routes daarentegen zijn gegarandeerd geschikt voor kinderwagens.

Iedere avond kun je beslissen of je de lange of de korte afstand loopt. Loop je eigenlijk liever 10 km, maar moet je één avond vroeger weg, dan loop je die avond ‘maar’ 6 km. Loop je de eerste dagen 6 km, maar wil je ook eens kijken of je 10 km aankunt, dan doe je dat gewoon!

Je kunt er ook voor kiezen maar één dag mee te lopen. Dus als vier avonden niet in je drukke schema past, kom dan gewoon een of twee keer wandelen!

 

Tijdstip

Het startschot van de Avondvierdaagse Sittard vindt iedere dag plaats om 18.00 uur. Vanaf dat moment heb je tot 18.30 uur de tijd om te vertrekken. De wandelaars dienen om 21.30 uur binnen te zijn. Dat is in principe voor iedereen makkelijk haalbaar.

Het startterrein is open vanaf 17.30 uur. Vanaf dat moment kun je bijvoorbeeld nog even wat eten. In de kantine kun je soep, broodjes en friet krijgen voor heel schappelijke prijzen.

 

Blarenbal

Op vrijdag worden de lopers natuurlijk groots ingehaald. Opa’s, oma’s, ouders, vrienden, collega’s en andere bekenden worden uitgenodigd de wandelaars toe te juichen tijdens de laatste meters van hun avondvierdaagse. En daarna vieren we natuurlijk de prestatie tijdens het blarenbal. Het springkussen staat klaar voor de onvermoeibare kinderen, DJ Bas zorgt voor de muziek en de bar voor de innerlijke mens.

 

Inschrijven

Ook enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in! Je kunt je individueel opgeven, maar het is natuurlijk ook leuk om je als groep in te schijven. Je kunt meelopen met je gezin, met je voetbalploeg, je tennismaatjes of je hockeyteam; maar ook bijvoorbeeld met de personeelsvereniging, de bridgeclub of de zondagochtendwandelclub. Dagkaarten kunnen overigens alleen bij de start worden gekocht.

Deelname kost €5,- per persoon, maar leden van VV Sittard, Buurtvereniging Hoogveld, Scouting St. Salvius, de KWBN, leerlingen van de scholen Loedoes en de Parkschool en klanten van MIK kinderopvang krijgen korting en betalen maar €3,- per persoon (huisgenoten genieten dezelfde korting). Als je alle tochten uitloopt wacht op de laatste dag een officiële medaille van de KWBN. Een dagkaart kost €2,50 en met korting slechts €1,50; je hebt dan uiteraard geen recht op een Avondvierdaagse-medaille.

 

Archief


Per maand